Aalto 3D tools and manufacturing -kurssi lukiolaisille

Aalto 3D tools and manufacturing on lukiolaisille tarkoitettu kurssi, jossa opetellaan 3D-mallinnuksen ja valmistustekniikan sisältöjä.

Kurssilla opetellaan 3D-mallintamista ammattilaistason ohjelmalla sekä perehdytään 3D-tulostamisen periaatteisiin ja toteutus tapoihin.

Kurssi on sisällöltään puolikkaan lukiokurssin kokoinen ja sen voi hyväksyä osaksi ylioppilastutkintoa. Kurssi suoritetaan Maarintalolla Otaniemessä helmi-maaliskuussa keskiviikkoisin.

Aktiivisimmat opiskelijat voivat myös laajentaa suorituksen kokonaiseksi kurssiksi. Kurssille ilmoittautuminen alla olevasta linkistä.

Lisätietoja kurssista Aalto Juniorin insinööritieteiden korkeakoulun koordinaattorilta: Tommi Sappinen, tommi.sappinen@aalto.fi Ilmoittautumiset 21.2.2020 mennessä.

Ilmoittautuminen: https://forms.gle/74ERCpD7ePRMa8A