• Verkkolukiohankkeen taustaa
  • Verkkolukiosivusto
  • Hallinnollinen rakenne

Verkkolukiohankkeen taustaa:

Verkkolukio on pedagoginen yhteenliittymä, johon on liittynyt 15 yksityiskoulua.  Tarkoituksena on tarjota näiden koulujen opiskelijoille heidän oman koulunsa kurssitarjontaa laajempia opiskelumahdollisuuksia ilmaiseksi tai hyvin pienillä kustannuksilla. Verkkolukion kurssitarjonta voidaan mahdollisesti myöhemmin avata myös ulkopuolisille.

Verkkolukiosivusto:

Tämä vierailemasi verkkolukiosivusto puolestaan on paikka, jossa voi:

• Etsiä tarjolla olevia lukiokursseja ja inspiroitua laajasta kurssitarjottimesta.
  • Saada ohjeet ja linkit kursseille ilmoittautumiseen. (Sivuston kautta ei ainakaan vielä voi suoraan ilmoittautua kursseille, sillä mukana olevien koulujen kurssien ilmoittautumiskäytännöt ovat vaihtelevia.)
  • Löytää vinkkejä verkko-, monimuoto- ja lähiopiskeluun.

Verkkolukio-sivustosta vastaa verkkolukiokoordinaattori.

Hallinnollinen rakenne:

Verkkolukiotoiminta kuuluu Yksityiskoulujen liitolle. Verkkolukiohankkeeseen liittyminen on ollut mahdollista kaikille liittoon kuuluville kouluille ja verkkolukiotoiminnan kulut tasataan toimintaa osallistuvien koulujen kesken. Hanketta koordinoi liiton nimeämä kuusihenkinen ohjausryhmä.