Verkkolukion kurssitarjonta alkaneelle lukuvuodelle -verkossa :D!

Verkkolukion kurssitarjotin 2019-2020 löytyy sivulta:
Kurssitarjotin 2019-2020 [jatkuvasti täydentyvä]

Kaikki kurssit ovat kätevänä sähköisenä taulukkona, jota voi selata eri hakuehtojen mukaan. Myös ohjeet taulokon selaamiseen löytyvät, vaikkain hakutoiminnot ovat maailman yksinkertaisimmat.  Tarjontaa on jo nyt runsaasti ja tiedot täydentyvät jatkuvasti.

Ps. Jos jokin yksityiskohta vielä uupuu kurssitarjottimesta, sen ei tarvitse antaa hidastaa opiskelua: yhteyshenkilön avulla esim.  mahdollisesti vielä puuttuva kurssin opiskelumateriaali varmasti selviää! Uusia kurssejakin todennäköisesti ilmaantuu vielä syksyllä – näistä ilmoitamme aina erikseen!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.