Juhlapyhät ja opinnot

Monessa koulussa huomioidaan erilaiset juhlapyhät – kenties teidänkin koulussanne on juhlistettu lauantain pyhäinpäivää? Juhlaperinteet muuttuvat ja elävät: kyseessä on voinut olla enemmän halloween-tyyppinen tapahtuma tai kenties uskonnonopetuksessa käsitelty kansallinen pyhäinpäivä-perinne?

Myös Verkkolukion kurssitarjottimesta löytyy monia uskontoon ja elämänkatsomustietoon liittyviä kursseja, joille voi ilmoittautua vaikka vielä näin viikonlopun kynnyksellä. Miten olisi jokin seuraavista:

  • Englantilaisen koulun Uskonto suomalaisessa yhteiskunnassa (koska tahansa)
  • Kulosaaren yhteiskoulun Maailman uskontoja ja uskonnollisia liikkeitä (7.2.-5.4.2019)
  • Töölön yhteiskoulun UE1 (26.2.-9.4.2019)

    Hyvää pyhäinpäivää Verkkolukion puolesta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.