Jaksoja, viikkoja, kursseja – Verkkolukio käytössäsi 24/7

Koulujen lukuvuosi on jaettu syys- ja kevätlukukauteen: lukioissa vuosi jakaantuu vielä jaksoihin.
Joissakin kouluissa lukuvuosi jakaantuu kuuteen jaksoon, mutta muunkinlaisia jaksojärjestelmiä on käytössä. Joissakin kouluissa jaksot päättyvät koeviikkoon, mutta kaikkialla ei ole koeviikkojärjestelmää. Eri oppiaineiden oppimäärät puolestaan on jaettu kursseihin.

Riippumatta oman koulusi lukujärjestysteknisistä asioista on Verkkolukiossa useita kursseja, joita voi opiskella mihin aikaan vaan! Nämä kurssit löydät kurssitarjottimesta helposti valitsemalla hakuehdoksi “ajankohdan”. Näin opiskelu ei ole ajasta eikä paikasta riippuvaista!

Tsekkaa itsellesi kiinnostava tarjonta: Verkkolukion kurssitarjotin 2018-2019

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.