Lukiolainen

Tervetuloa opiskelemaan nykyaikaisesti Verkkolukio.fi:ssä. Verkkolukio.fi:ssä opiskelu tuo joustavuutta opintoihisi. Yksityisen lukion opiskelijana olet oikeutettu valitsemaan opintojaksoja tarjonnastamme.

On tärkeää, että lähetät ilmoittautumisviestin koulusi sähköpostiosoitteesta. Otsikoi myös ilmoittautumisviestisi selkeästi, esim. Ilmoittautuminen: BI1, Verkkolukio.fi.

Opiskele korkea-asteella jo lukiossa

Korkeakoulutarjontaa -sivuille on kerätty tietoa ja linkkejä korkeakoulujen, yliopistojen ja ammattikorkeakoulujen tarjoamiin opintoihin, joita voit suorittaa jo lukioaikana ja sisällyttää opintoihisi jatkaessasi korkea-asteelle.

Huomaa, että:

  • Voit suorittaa opintoja verkkolukiossa mikäli koulusi on mukana Verkkolukion toiminassa.
  • Täältä näet Verkkolukioon kuuluvat lukiot.
  • Opetus Verkkolukio.fi:ssä on maksutonta, mutta oppimateriaali maksaa. Ota yhteyttä omaan opinto-ohjaajasi selvittääksesi maksaako koulusi oppimateriaalisi.
  • Osa opintojaksoista on tarjolla koko vuoden, osa vain tietyissä periodeissa.
  • Muista ilmoittautua annettuun deadlineen mennessä lähetttämällä viesti yhteyshenkilölle, jolta saat lisäohjeita.On tärkeää, että lähetät ilmoittautumisviestin koulusi sähköpostiosoitteesta. Otsikoi myös ilmoittautumisviestisi selkeästi, esim. Ilmoittautuminen: BI1, Verkkolukio.fi.
  • Noudata opintojaksoa tarjoavan koulun ja opettajan antamia ohjeita ja deadlinejä. Huomaa, että osa opintojaksoista saattaa sisältää lähiopetustunteja tai koululla tehtävän kirjallisen näytön.
  • Suoritettuasi opintojakson, sinun tulee itse pyytää todistus suoritetusta opintojaksosta opintojaksoa tarjoavan koulun koulusihteeriltä ja toimittaa se omalle opinto-ohjaajallesi, joka lisää sen opintosuorituksiisi.