Ajankohtaista

Biologiaa helmikuussa

Nyt tarjolla helmikuulle BI5, Ihmisen biologia! Kurssi opiskellaan Studeon verkkokurssina mutta mahdollisuus on osallistua myös laboratoriotuntiin, jossa tutkitaan luuta, sydäntä ja munuaista. Oman veriryhmän määrittäminen myös mahdollista. Käy kurkkaamassa opintotarjontaamme ja ota yhteyttä Herttoniemen yhteiskoulun opettajaan Marjo Rastaaseen ilmoittautuaksesi.
Italia vie kielen mennessään.

Italiaa, ranskaa ja saksaa Verkkolukio.fi:ssä

Harvinaisia kieliä on toivottu pitkään tarjontaamme. Uusina tulokkaina espanjan lisäksi tarjolla italiaa, ranskaa ja saksaa! Opettajat ovat pitkän linjan ammattilaisia Kansainvälisen liiketoiminnan lukiosta Lauttasaaresta ja Kulosaaren yhteiskoulusta. Alkavan italian opiskelun opintojaksojen 1-3 tavoitteina on, että että opit hahmottamaan, millainen kieli italia on, missä sitä puhutaan ja mitä Italiasta löytyy. Tarkoitus on myös löytää sinulle sopivia … Jatka artikkeliin Italiaa, ranskaa ja saksaa Verkkolukio.fi:ssä
Matkalla tekemään kuvataiteen lukiodiplomia.

Verkkolukiossa voi opiskella itsenäisesti

”Valitsin kuvataiteen kursseilla mieluusti itsenäisen opiskelun, koska työskentelen luovien tehtävien parissa mieluummin yksin kuin luokassa muiden kanssa. Itsenäinen työskentely on paljon vapaamuotoisempaa aikataulujen puolesta.”